Vrouw gooit huisraad op straat Van Speykstraat Rotterdam

zondag 2 juli 2017 22:51

Rotterdam – Een vrouw heeft zondagavond een groot gedeelte van haar inboedel op straat gegooid. De politie kreeg de melding binnen dat ze huisraad vanuit haar woning op straat gooide, dit beschadigde onder andere auto’s.

De politie heeft geprobeerd de vrouw tot bedaren te brengen maar dat mocht niet baten. Uiteindelijk besloot de politie om binnen te treden zonder te kloppen. Met een stormram werd de deur opengebeukt en de vrouw aangehouden.

Ze is overgebracht naar het bureau en zal daar worden overgedragen aan de nodige zorgverleners. De schade aan de auto’s zal ze moeten gaan betalen. Na een goed gesprek bleek het te gaan om de huisraad van haar ex.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw gooit huisraad op straat Van Speykstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een vrouw heeft zondagavond een groot gedeelte van haar inboedel op straat gegooid. De politie kreeg de melding binnen dat ze huisraad vanuit haar woning op straat gooide, dit beschadigde onder andere auto’s.

De politie heeft geprobeerd de vrouw tot bedaren te brengen maar dat mocht niet baten. Uiteindelijk besloot de politie om binnen te treden zonder te kloppen. Met een stormram werd de deur opengebeukt en de vrouw aangehouden.

Ze is overgebracht naar het bureau en zal daar worden overgedragen aan de nodige zorgverleners. De schade aan de auto’s zal ze moeten gaan betalen. Na een goed gesprek bleek het te gaan om de huisraad van haar ex.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!