Gewonde na schietpartij Koperwiek Reigerlaan Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Maandagavond 3 juli is een man gewond geraakt na een schietpartij op straat. Het slachtoffer stond met een groepje aan de achterzijde van het winkelcentrum de Koperwiek aan de Reigerlaan toen hij plots werd neergeschoten. Het slachtoffer vluchtte richting een eetgelegenheid voor hulp.

De verdachten zijn daarna rennend op de vlucht geslagen. Een aantal van hen zouden in een auto zijn weggereden. Omstanders melden dat er in de omgeving aanhoudingen zouden zijn verricht. De politie geeft aan dit nog te onderzoeken en dit nog niet in verband te brengen met de schietpartij.

- Advertisement -

De politie heeft het plein voor de Toko afgezet in verband met het sporenonderzoek. De medewerkers van de betreffende Toko zijn geschrokken dat dit naast hun winkel is gebeurd. Zij hebben het slachtoffer opgevangen en in afwachting van de ambulance eerste hulp geboden. Het slachtoffer is volgens de woordvoerster van de politie aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht.

 

Foto’s : Jeroen van Zomeren

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Woning beschadigd na explosie De Genestetstraat Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Rond 23.40 uur is er bij een woning aan de Genestetstraat in Capelle...

Explosie bij woning Charlie Shaverslaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Charlie Shaverslaan in Rotterdam-Zevenkamp is dinsdagavond rond 20.00 uur een explosief...

Twee doden gevonden in hotel Wassenaar

Wassenaar - In de vroege ochtend van dinsdag 22 oktober zijn twee overleden personen aangetroffen in een hotel...

Flinke schade nadat personenauto geparkeerde auto raakt, Noordeinde (Waddinxveen)

Waddinxveen - Maandagavond rond 22.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Noordeinde in Waddinxveen....