Slachtoffer van mogelijke steekpartij zwaargewond bij ziekenhuis Roosendaal afgezet

Date:

Deel bericht:

Roosendaal – Maandagavond rond 22.15 uur is een zwaargewonde man afgezet bij het ziekenhuis door een bekende van hem. De man had verwondingen die mogelijk met een scherp voorwerp zijn gemaakt. De politie onderzoekt de zaak. Een verdachte is nog niet aangehouden.
Nadat bij de man eerste hulp was verleend in het ziekenhuis in Roosendaal, is hij overgebracht naar een ander ziekenhuis waar hij geopereerd is. Over zijn huidige toestand is nog niets bekend. Zodra daar meer informatie over is volgt een aanvulling op dit bericht.

Door onderzoek is de politie er achter gekomen dat er mogelijk een steekincident heeft plaatsgevonden op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Van Beethovenlaan in Roosendaal. Vermoedelijk is het 33-jarige Poolse slachtoffer daar gewond geraakt. De toedracht van dit incident is nog niet duidelijk, vandaar dat de politie ook nog op zoek is naar getuigen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord van het incident. Dit vond waarschijnlijk plaats tussen 21.30 en 22.00 uur.

- Advertisement -

Getuigen worden verzocht om zich te melden via het algemene telefoonnummer van de politie, 0900-8844, of via What’s App (06-1220 7006). Als u liever niet met de politie praat, maar u wilt toch uw informatie delen, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000, of u kunt uw informatie via hun website vertellen. (www.meldmisdaadanoniem.nl) Wanneer u reageert op deze oproep vragen wij u om het volgende zaaknummer te vermelden: 2017-157605.

De getuige die de man naar het ziekenhuis heeft gebracht is door de politie gehoord. Ook is er dinsdagmorgen vroeg op de parkeerplaats sporenonderzoek gedaan door rechercheurs van het team Forensische Opsporing.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Overvallers slaan op de vlucht na mislukte overval Oudendijk Rotterdam

Rotterdam Dinsdag aan het eind van de middag heeft er een overval plaatsgevonden. De overval werd gepleegd door twee...

Acht jaar celstraf voor doodrijden gezin op tweede kerstdag in Rotterdam

De rechtbank heeft acht jaar celstraf opgelegd aan Suraj A. (30) voor het doodrijden van een gezin in...

Automobilist overleden nadat vrachtwagen achterop file botst op A15 bij Gorinchem

Gorinchem - Maandag 15 april is een automobilist om het leven gekomen bij een ongeval op de A15...

Laatste loper NN Marathon 2024 traditiegetrouw begeleid door politiemotoren in Rotterdam

Rotterdam - Zondag 14 april 2024 was de aftrap van de van de 43e NN Marathon in Rotterdam....