Dronken automobilist stapt gewoon in auto na invordering rijbewijs Rotterdam

donderdag 6 juli 2017 10:30

Rotterdam – Een dronken automobilist is vannacht niet verstandig geweest. De politie had van de man het rijbewijs ingenomen nadat hij op de ‘s-Gravendijkwal was aangehouden voor rijden onder invloed. Op het bureau bleek tijdens de blaastest dat hij 885 Ugl aan alcohol in zijn bloed had. De man raakte zijn rijbewijs kwijt en kreeg een rijverbod van 10 uur.

Echter stapte de man vrijwel direct na het verlaten van het politiebureau weer in zijn auto. Op de Tjalklaan werd de bestuurder wederom aan de kant gezet. Ditmaal werd hij aangehouden voor het rijden onder invloed en met een ingevorderd rijbewijs. De man zal zich moeten verantwoorden voor de rechter doordat hij nu een misdrijf heeft begaan. Hij moet rekening houden met twee weken cel, een boete tussen de 2500 en 3000 euro en twee jaar rijontzegging.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken automobilist stapt gewoon in auto na invordering rijbewijs Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een dronken automobilist is vannacht niet verstandig geweest. De politie had van de man het rijbewijs ingenomen nadat hij op de ‘s-Gravendijkwal was aangehouden voor rijden onder invloed. Op het bureau bleek tijdens de blaastest dat hij 885 Ugl aan alcohol in zijn bloed had. De man raakte zijn rijbewijs kwijt en kreeg een rijverbod van 10 uur.

Echter stapte de man vrijwel direct na het verlaten van het politiebureau weer in zijn auto. Op de Tjalklaan werd de bestuurder wederom aan de kant gezet. Ditmaal werd hij aangehouden voor het rijden onder invloed en met een ingevorderd rijbewijs. De man zal zich moeten verantwoorden voor de rechter doordat hij nu een misdrijf heeft begaan. Hij moet rekening houden met twee weken cel, een boete tussen de 2500 en 3000 euro en twee jaar rijontzegging.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!