Veel vertraging door storing wisselstrook Algerabrug

donderdag 6 juli 2017 10:15

Krimpen aan den IJssel – Automobilisten uit Krimpen aan den IJssel en Krimpen aan de Lek hebben vanmorgen een aanzienlijke tijd langer gedaan over hun route richting Rotterdam. Vanwege een storing aan de Wisselstrook kon het verkeer slechts over één rijbaan richting Rotterdam. Dit had als gevolg dat het op de weg erg druk was en de files opliepen tot zeker 20 minuten vertraging.

De storing ontstond een een defecte verkeersregel installatie aan de Capelse zijde. Hierdoor kon de strook vanwege veiligheid niet worden geopend. Citytec is ter plaatste gekomen en heeft de storing rond 09.00 uur verholpen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel vertraging door storing wisselstrook Algerabrug
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Automobilisten uit Krimpen aan den IJssel en Krimpen aan de Lek hebben vanmorgen een aanzienlijke tijd langer gedaan over hun route richting Rotterdam. Vanwege een storing aan de Wisselstrook kon het verkeer slechts over één rijbaan richting Rotterdam. Dit had als gevolg dat het op de weg erg druk was en de files opliepen tot zeker 20 minuten vertraging.

De storing ontstond een een defecte verkeersregel installatie aan de Capelse zijde. Hierdoor kon de strook vanwege veiligheid niet worden geopend. Citytec is ter plaatste gekomen en heeft de storing rond 09.00 uur verholpen.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!