Beschonken vrouw in scootmobiel zet winkelcentrum de Koperwiek op stelten

zaterdag 8 juli 2017 20:46

Capelle aan den IJssel – Een vrouw in beschonken toestand heeft vanmiddag voor een hoop problemen gezorgd rondom het winkelcentrum de Koperwiek. De vrouw zat in een scootmobiel en schold onder andere winkelend publiek uit en gooide afval op straat.

Handhavers hebben ter plekke om de politie gevraagd. Agenten hebben vervolgens de vrouw laten blazen waaruit bleek dat ze teveel had gedronken. De vrouw kreeg een “rijverbod” en is thuisgebracht. Daar mag ze eerst weer nuchter worden.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Beschonken vrouw in scootmobiel zet winkelcentrum de Koperwiek op stelten
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een vrouw in beschonken toestand heeft vanmiddag voor een hoop problemen gezorgd rondom het winkelcentrum de Koperwiek. De vrouw zat in een scootmobiel en schold onder andere winkelend publiek uit en gooide afval op straat.

Handhavers hebben ter plekke om de politie gevraagd. Agenten hebben vervolgens de vrouw laten blazen waaruit bleek dat ze teveel had gedronken. De vrouw kreeg een “rijverbod” en is thuisgebracht. Daar mag ze eerst weer nuchter worden.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!