Brandweer zoekt naar bewoner in ernstig vervuilde woning Libellenstraat Rotterdam

zondag 9 juli 2017 19:24

Rotterdam – De brandweer heeft samen met de politie gezocht naar een bewoner in een woning aan de Libellenstraat. Buren hadden een melding gemaakt dat ze de bewoner al een tijd niet meer hadden gezien.

Bij het openen van de deur kwam er een verschrikkelijke stank naar buiten vanwege de enorme bevuiling. Hierop werd de brandweer ter plaatse gevraagd die vervolgens met speciale pakken naar binnen ging. In de woning is er vervolgens niemand aangetroffen. 

Wat er met de woning gaat gebeuren is nog niet bekend, deze zal in ieder geval ontdaan  worden van de vele troep. Voor de bewoner wordt bij aantreffen hulp gezocht.
https://twitter.com/f_vdstam/status/884062233801707525

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer zoekt naar bewoner in ernstig vervuilde woning Libellenstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer heeft samen met de politie gezocht naar een bewoner in een woning aan de Libellenstraat. Buren hadden een melding gemaakt dat ze de bewoner al een tijd niet meer hadden gezien.

Bij het openen van de deur kwam er een verschrikkelijke stank naar buiten vanwege de enorme bevuiling. Hierop werd de brandweer ter plaatse gevraagd die vervolgens met speciale pakken naar binnen ging. In de woning is er vervolgens niemand aangetroffen. 

Wat er met de woning gaat gebeuren is nog niet bekend, deze zal in ieder geval ontdaan  worden van de vele troep. Voor de bewoner wordt bij aantreffen hulp gezocht.
https://twitter.com/f_vdstam/status/884062233801707525

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!