Rotterdamse parachutist ernstig gewond na sprong uit vliegtuig Teuge

Date:

Deel bericht:

Teuge – De politie doet onderzoek naar een ongeval waarbij een 52-jarige parachutist uit Rotterdam zwaargewond is geraakt na een spong uit een vliegtuigje vanaf vliegveld Teuge.

Rond 12.40 uur kwam de melding binnen bij de hulpdiensten die direct ter plaatse gingen. De man, een zeer ervaren parachutist, is met ernstige verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht. Zijn toestand is kritiek.

- Advertisement -

Onderzoek
De politie doet onderzoek om te achterhalen wat er mis is gegaan. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de Luchtvaartpolitie met ondersteuning van de lokale politie. Er wordt technisch onderzoek gedaan, onder andere aan de parachute. Ook wordt met diverse getuigen gesproken zowel op de grond als met de parachutisten die bij het slachtoffer in het vliegtuig zaten. De uitkomsten van dit onderzoek zullen zeker nog enige tijd in beslag nemen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Charlie Shaverslaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Charlie Shaverslaan in Rotterdam-Zevenkamp is dinsdagavond rond 20.00 uur een explosief...

Twee doden gevonden in hotel Wassenaar

Wassenaar - In de vroege ochtend van dinsdag 22 oktober zijn twee overleden personen aangetroffen in een hotel...

Flinke schade nadat personenauto geparkeerde auto raakt, Noordeinde (Waddinxveen)

Waddinxveen - Maandagavond rond 22.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Noordeinde in Waddinxveen....

Mogelijke brand in supermarkt aan de Bosweg in Gouda

Gouda - Vanochtend rond 5 over 9 werd de brandweer gealarmeerd voor een vreemde lucht op straat aan...