Voorbijganger houdt 1 van de 2 daders van overval supermarkt Vlinderveen Spijkenisse aan

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Twee gemaskerde mannen overvielen zaterdagavond onder bedreiging van een mes en een vuurwapen een supermarkt aan de Vlinderveen in Spijkenisse. Een voorbijganger wist één van de vluchtende mannen te overmeesteren waarna de politie hem kon aanhouden.

Even na tien uur ’s avonds wisten de mannen het pand van de supermarkt binnen te komen. Onder bedreiging van een mes en een vuurwapen namen ze een nog onbekend geldbedrag mee. Nadat ze het pand verlieten, renden de mannen richting de Snoekenveen.  Op hun vlucht kwamen de overvallers een voorbijganger tegen die ze bedreigden met het vuurwapen, waarna ze weer verder renden. De voorbijganger pakte zijn fiets en ging achter de mannen aan. Hij sprong één van de mannen op zijn nek en hield deze vast tot de politie arriveerde. De 18-jarige Rotterdammer is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

- Advertisement -

De tweede overvaller is niet meer aangetroffen. Wel vond een politiehond in de omgeving het vuurwapen. De politie is nog op zoek naar de tweede overvaller en doet onderzoek.

Iets gezien?
Heeft u zaterdagavond op of rond de Vlinderveen gezien of gehoord of heeft u informatie die relevant kan zijn, dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of het tipformulier op deze site. Anoniem melden kan ook op 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Bron: Politie.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Acht jaar celstraf voor doodrijden gezin op tweede kerstdag in Rotterdam

De rechtbank heeft acht jaar celstraf opgelegd aan Suraj A. (30) voor het doodrijden van een gezin in...

Motorrijder komt ten val en raakt gewond Schenkelweg Spijkenisse

Spijkenisse - Zaterdagmiddag 13 april rond 15.21 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde op het kruispunt...

Kat uit woning gered na flinke brand Gentiaanstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Vanmiddag om iets voor 3 uur is er brand ontstaan in een appartement. Er kwam zwarte...

65 kinderen moeten uit handen blijven van politie tijdens The Hunt Maaswijk Spijkenisse

Om 4 uur vanmiddag heeft burgemeester Foort van Oosten van gemeente Nissewaard het startschot gegeven voor The Hunt...