Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie Othello Capelle aan den IJssel

maandag 10 juli 2017 17:25

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – De traumahelikopter is zondag aan het einde van de middag uitgerukt voor een medische noodsituatie in een woning aan de Othello. Aldaar was er iets verkeerd gegaan met een persoon met een allergie.

Omdat niet bekend was hoe de persoon eraan toe was, is de traumahelikopter een arts en een verpleegkundige komen brengen. Deze is vlakbij de woning op een grasveld geland. Na de inzet is de traumahelikopter weer vertrokken. Hoe het met de persoon van de allergie gaat is niet bekend.

Foto : Roy Heijstek

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie Othello Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – De traumahelikopter is zondag aan het einde van de middag uitgerukt voor een medische noodsituatie in een woning aan de Othello. Aldaar was er iets verkeerd gegaan met een persoon met een allergie.

Omdat niet bekend was hoe de persoon eraan toe was, is de traumahelikopter een arts en een verpleegkundige komen brengen. Deze is vlakbij de woning op een grasveld geland. Na de inzet is de traumahelikopter weer vertrokken. Hoe het met de persoon van de allergie gaat is niet bekend.

Foto : Roy Heijstek

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!