Veel bekeuringen tijdens verkeersacties Rotterdam Centrum

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Dertig automobilisten hadden het weekend tijdens een alcoholcontrole nabij de Erasumusbrug te veel gedronken. Maandagochtend speelden 39 fietsers  met hun leven op de Burgemeester van Walsumweg door een rood verkeerslicht te laten voor wat het is.

Om de verkeersveiligheid te vergroten hielden agenten vrijdag- en zaterdagavond een alcoholcontrole op de Erasmusbrug. Naast 30 bekeuringen voor het rijden onder invloed bleek één iemand ook te veel drugs te hebben gebruikt. Drie bestuurders kregen ook nog eens een boete voor rijden zonder rijbewijs.

- Advertisement -

Rood licht
Agenten controleerden maandagmorgen, op verzoek van de wijkagent, op de Burgemeester van Walsumweg fietsers op de naleving van het rode verkeerslicht. Van 07.15 uur tot 09.30 uur 39 fietsers een bekeuring voor het rijden door rood. Het massaal negeren van het rode licht levert levensgevaarlijke situaties op.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij woning Charlie Shaverslaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Charlie Shaverslaan in Rotterdam-Zevenkamp is dinsdagavond rond 20.00 uur een explosief...

Twee doden gevonden in hotel Wassenaar

Wassenaar - In de vroege ochtend van dinsdag 22 oktober zijn twee overleden personen aangetroffen in een hotel...

Flinke schade nadat personenauto geparkeerde auto raakt, Noordeinde (Waddinxveen)

Waddinxveen - Maandagavond rond 22.50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op het Noordeinde in Waddinxveen....

Mogelijke brand in supermarkt aan de Bosweg in Gouda

Gouda - Vanochtend rond 5 over 9 werd de brandweer gealarmeerd voor een vreemde lucht op straat aan...