Kogelwerende vesten en vuurwapen aangetroffen in woning Klapwijkse Eilanden Berkel en Rodenrijs

dinsdag 11 juli 2017 11:58

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft zaterdag een instap gedaan in een woning van de Klapwijkse Eilanden. Agenten hadden een tip gekregen dat de bewoner een vuurwapen zou hebben. Reden genoeg om de woning binnen te vallen.

Agenten hielden in de woning een 33-jarige Rotterdammer en een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. Tijdens het doorzoeken van de woning werden een vuurwapen en drie kogelwerende vesten aangetroffen. De mannen zitten vast en zullen zich moeten verantwoorden voor een rechter.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kogelwerende vesten en vuurwapen aangetroffen in woning Klapwijkse Eilanden Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft zaterdag een instap gedaan in een woning van de Klapwijkse Eilanden. Agenten hadden een tip gekregen dat de bewoner een vuurwapen zou hebben. Reden genoeg om de woning binnen te vallen.

Agenten hielden in de woning een 33-jarige Rotterdammer en een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. Tijdens het doorzoeken van de woning werden een vuurwapen en drie kogelwerende vesten aangetroffen. De mannen zitten vast en zullen zich moeten verantwoorden voor een rechter.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!