Politie haalt veroordeelde uit bed voor celstraf in Rotterdam-Crooswijk

woensdag 12 juli 2017 12:10

Rotterdam – De politie in Crooswijk heeft woensdag vroeg in de morgen een notoire overlastgever van zijn bed gelicht. De verdachte was veroordeeld tot 172 dagen celstraf maar had zich nog niet gemeld. Reden voor de agenten om een bezoekje te brengen aan de woning waar hij verbleef.

In het kader van binnen zonder kloppen werd de deur geforceerd waardoor agenten de woning konden betreden. Binnen werd de verdachte aangehouden om te worden overgebracht naar het cellencomplex. Aldaar zal hij zijn straf uit moeten zitten. Voor wat de man is veroordeeld is niet bekend gemaakt. Zoals de politie zelf twitterde is zijn zomer voorbij.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie haalt veroordeelde uit bed voor celstraf in Rotterdam-Crooswijk
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie in Crooswijk heeft woensdag vroeg in de morgen een notoire overlastgever van zijn bed gelicht. De verdachte was veroordeeld tot 172 dagen celstraf maar had zich nog niet gemeld. Reden voor de agenten om een bezoekje te brengen aan de woning waar hij verbleef.

In het kader van binnen zonder kloppen werd de deur geforceerd waardoor agenten de woning konden betreden. Binnen werd de verdachte aangehouden om te worden overgebracht naar het cellencomplex. Aldaar zal hij zijn straf uit moeten zitten. Voor wat de man is veroordeeld is niet bekend gemaakt. Zoals de politie zelf twitterde is zijn zomer voorbij.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!