Bestuurder gewond na éénzijdig ongeval A15 Pernis Rotterdam

donderdag 13 juli 2017 09:23

Rotterdam – Een bestuurder heeft vanmorgen op de A15 een flinke aanrijding gemaakt tegen een Rimob. Een Rimob is een beweegbaar stuk vangrail wat op een puntstuk wordt gebruikt. Een auto die daarop rijdt heeft dan een langere remweg doordat deze helemaal indeukt.

De bestuurder knalde hier vanmorgen ter hoogte van Pernis tegenaan. De bestuurder raakte daardoor gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De politie doet onderzoek hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Een berger heeft de auto afgesleept.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder gewond na éénzijdig ongeval A15 Pernis Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een bestuurder heeft vanmorgen op de A15 een flinke aanrijding gemaakt tegen een Rimob. Een Rimob is een beweegbaar stuk vangrail wat op een puntstuk wordt gebruikt. Een auto die daarop rijdt heeft dan een langere remweg doordat deze helemaal indeukt.

De bestuurder knalde hier vanmorgen ter hoogte van Pernis tegenaan. De bestuurder raakte daardoor gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De politie doet onderzoek hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Een berger heeft de auto afgesleept.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!