Gewapende mannen plegen overval op autobedrijf Hoofdweg-Zuid Nieuwerkerk aan den IJssel

donderdag 13 juli 2017 10:35

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Twee gewapende mannen hebben donderdagmorgen aan de Hoofdweg-Zuid een overval gepleegd op een bedrijf wat tweedehands vrachtwagens verkoopt. De twee mannen kwamen op een zwarte scooter aangereden en overvielen de medewerkers van het bedrijf. De eigenaar was op dat moment niet aanwezig.

De politie is direct een onderzoek gestart naar de verdachten. Daarbij is er gebruik gemaakt van een politiehelikopter. De verdachten hebben een zwarte koffer bij zich en dragen zwarte kleding en helmen. De politie roept getuigen op om zich te melden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewapende mannen plegen overval op autobedrijf Hoofdweg-Zuid Nieuwerkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Twee gewapende mannen hebben donderdagmorgen aan de Hoofdweg-Zuid een overval gepleegd op een bedrijf wat tweedehands vrachtwagens verkoopt. De twee mannen kwamen op een zwarte scooter aangereden en overvielen de medewerkers van het bedrijf. De eigenaar was op dat moment niet aanwezig.

De politie is direct een onderzoek gestart naar de verdachten. Daarbij is er gebruik gemaakt van een politiehelikopter. De verdachten hebben een zwarte koffer bij zich en dragen zwarte kleding en helmen. De politie roept getuigen op om zich te melden.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!