Brandweer blust keukenbrandje Purmerhoek Capelle aan den IJssel

vrijdag 14 juli 2017 14:15

Capelle aan den IJssel – In een woning aan de Purmerhoek heeft rond 12.30 uur een kleine brand gewoed. In de woning stond er een vergeten pannetje op het vuur wat vervolgens was gaan branden. Dit zorgde voor de enige rookontwikkeling.

De brandweer was snel ter plaatse en heeft het brandje geblust. Voor de bewoner is een ambulance ter plaatse gekomen om deze te controleren op rookinhalatie. Het is niet bekend hoe groot de schade in de woning is.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer blust keukenbrandje Purmerhoek Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – In een woning aan de Purmerhoek heeft rond 12.30 uur een kleine brand gewoed. In de woning stond er een vergeten pannetje op het vuur wat vervolgens was gaan branden. Dit zorgde voor de enige rookontwikkeling.

De brandweer was snel ter plaatse en heeft het brandje geblust. Voor de bewoner is een ambulance ter plaatse gekomen om deze te controleren op rookinhalatie. Het is niet bekend hoe groot de schade in de woning is.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!