44-jarig slachtoffer vechtpartij 2e Rosestraat Rotterdam in ziekenhuis overleden aan verwondingen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De man die vorig weekeinde ernstig gewond raakte bij een vechtpartij op de 2e Rosestraat, is vrijdag aan zijn verwondingen overleden. De 44-jarige Maikel Rasoelbaks uit Rotterdam raakte in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 juli zeer ernstig gewond tijdens de vechtpartij op de 2e Rosestraat. De politie is momenteel druk bezig met het bekijken van beeldmateriaal en horen van getuigen om de identiteit van alle verdachten te achterhalen.

- Advertisement -

De vechtpartij vond rond 02.30 uur ’s nachts plaats voor een café aan de 2e Rosestraat. Er ontstond ruzie tussen de 44-jarige Maikel en nog een aantal mannen. Het slachtoffer kreeg tijdens de vechtpartij vele harde schoppen tegen zijn hoofd. Hij liep hierbij zeer ernstig hoofdletsel op. Politiemensen troffen het slachtoffer bewusteloos op straat aan. Na reanimatie werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. Alle medische hulp heeft helaas niet meer gebaat. Maikel Rasoelbaks overleed vrijdagavond 14 juli.

Publicatie beeldmateriaal
De politie arresteerde zaterdagavond 8 juli twee Rotterdammers (29 en 54 jaar) voor betrokkenheid bij de vechtpartij. Zij zijn vrijdag in bewaring gesteld. De politie heeft beelden bekeken. Uit die beelden en getuigenverklaringen blijkt dat er meer mensen betrokken waren bij de mishandeling.
Een rechercheteam is druk bezig met het achterhalen van de identiteit van alle verdachten. Het publiceren van de beelden van de nog onbekende verdachten is hierbij een mogelijkheid. Personen die betrokken waren bij de vechtpartij kunnen zich melden bij de politie.

Oproep beeldmateriaal
De politie vermoedt dat er nog meer getuigen zijn die beelden hebben gemaakt van de vechtpartij. We zouden graag beelden ontvangen van zowel de vechtpartij maar ook beelden van voor of na het incident.
Uploaden van beeldmateriaal kan via dit tipformulier.
Alle informatie die leidt tot het oplossen van dit misdrijf is welkom. Dat kan via de opsporingstiplijn via 0800-6070 en anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Bron: Politie.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brand in appartementencomplex Prinsenplein Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 26 april rond 13.00 uur is er brand uitgebroken in een flatgebouw aan het Prinsenplein...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Woning vol rook door schoorsteenbrand Dilledonk-Zuid Spijkenisse

Spijkenisse - Donderdagavond 25 april is er brand uitgebroken in een schoorsteen van een woning aan de Dilledonk-Zuid...

Grote brand in leegstaand kantoorpand Oosthavenkade Vlaardingen

Vlaardingen - In een groot kantoorpand aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is donderdagmorgen rond 07.00 uur een grote...