Onverlaat steekt band politievoertuig lek Brielselaan Rotterdam

zondag 16 juli 2017 03:00

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag troffen agenten van het basisteam Feijenoord bij terugkomst bij hun dienstvoertuig aan de Brielselaan ter hoogte van de Hellevoetstraat te Rotterdam hun voertuig aan met een lek gestoken band.

De politie was op de Brielselaan ter plaatse in verband met een melding. Nadat zij klaar waren en in hun voertuig wilden stappen zagen zij dat één van de banden was lek gestoken. Door deze actie is het voertuig tijdelijk niet inzetbaar geweest voor meldingen.

De politie is uiteraard op zoek naar getuigen die iets van dit onzinnige voorval hebben gezien. Heeft u informatie bel dan met 0900-8844 en vraag naar het basisteam Rotterdam Feijenoord. Anoniem melden kan ook via M op 0800-7000.

 

0 reacties

Onverlaat steekt band politievoertuig lek Brielselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag troffen agenten van het basisteam Feijenoord bij terugkomst bij hun dienstvoertuig aan de Brielselaan ter hoogte van de Hellevoetstraat te Rotterdam hun voertuig aan met een lek gestoken band.

De politie was op de Brielselaan ter plaatse in verband met een melding. Nadat zij klaar waren en in hun voertuig wilden stappen zagen zij dat één van de banden was lek gestoken. Door deze actie is het voertuig tijdelijk niet inzetbaar geweest voor meldingen.

De politie is uiteraard op zoek naar getuigen die iets van dit onzinnige voorval hebben gezien. Heeft u informatie bel dan met 0900-8844 en vraag naar het basisteam Rotterdam Feijenoord. Anoniem melden kan ook via M op 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!