Overval mislukt twee keer door mogelijk dezelfde man in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagavond 12 juli is door kordaat optreden van de winkeleigenaar aan de Oudedijk een overval mislukt. De overvaller dreigde met een mes en wilde geld. De winkeleigenaar pakte een bezem en verjoeg de overvaller Even na acht uur kwam een man met een mes in zijn hand de winkel binnen. Hij eiste geld. De eigenaar aarzelde geen moment en verjoeg de overvaller met een bezem.

Korte tijd later werd op de Willem Ruyslaan een 64-jarige Rotterdammer, vermoedelijk door dezelfde verdachte, eveneens bedreigd met een mes. Het slachtoffer had net gepind en zette het op een schreeuwen. Ook hier ging de overvaller er zonder buit vandoor.

- Advertisement -

Signalement
Man, 1.60 a 1.80 m, ongeveer 30 jaar, blank/licht getint, kort donker gekruld haar, snor, droeg een donkere regenjack met reflectiestreep op de borst, donkere broek, zwarte schoenen, zonnebril, zwart/wit geblokte sjaal voor zijn gezicht, lichtgrijze pet met rood logo en een donkere klep.

Iets gezien?
De recherche is op zoek naar getuigen van deze overvallen c.q. berovingen. Heeft u informatie neemt u dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem bel dan via 0800-7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...