Moeder en kind ontsnappen aan woningbrand, politie zoekt getuigen brandstichtingen Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – De brandweer rukte in de nacht van woensdag op donderdag meerdere keren uit voor branden in Hoogvliet. Een moeder en haar twee kinderen moesten hun huis halsoverkop verlaten toen het vuur van in brand gestoken grof vuil over dreigde te slaan naar hun woning aan de Korianderstraat. De politie zoekt getuigen.

De serie branden begon om 00:50 uur aan de Traviataweg. De brand die vermoedelijk werd aangestoken in een leegstaande school was snel onder controle. Daarop volgden binnen twee uur nog vijf meldingen van in brand gestoken vuilcontainers aan de Venezuelaweg, Herikweg, Orthelloweg en de Safraanstraat. In de Korianderstraat bleef het om 03:00 uur niet beperkt tot in brand gestoken grof vuil. Toen het vuur over dreigde te slaan naar een naastgelegen huis, moesten een 38-jarige vrouw en haar 4 en 11-jarige kinderen hun huis verlaten. Ze zijn door ambulancepersoneel behandeld voor het inademen van rook.

- Advertisement -

Iets gezien?
De recherche onderzoekt de brandstichtingen. Mogelijke camerabeelden worden uitgekeken, buurtonderzoeken worden gehouden en er vindt technisch onderzoek plaats. Heeft u iets gezien dat in verband kan worden gebracht met deze branden, of heeft andere informatie, dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of het tipformulier op deze site. Anoniem melden kan ook op 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Voertuig raakt te water, bestuurster lichtgewond N210 Lekkerkerk

Lekkerkerk - Donderdagavond even na 18:30 uur is er een voertuig te water geraakt aan de CG Roosweg...

Drie auto’s verwoest door brand Veenoord Rotterdam

Rotterdam - Op het Veenoord in Rotterdam-IJsselmonde zijn afgelopen nacht rond 02.45 uur drie auto's beschadigd door brand....

Verdachten dodelijke brand Berkel en Rodenrijs langer vast

Berkel en Rodenrijs - De twee verdachten die betrokken zouden zijn bij de dodelijke brand in Berkel en...

Groot lek in gasleiding van woning Katendrechtse Lagedijk Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Katendrechtse Lagedijk in Rotterdam is vanochtend een groot lek in een...