Bestuurder met rolstoelbus slaat over de kop A12 Waddinxveen

zaterdag 22 juli 2017 19:48

Waddinxveen – Een bestelbus met daarin iemand in een rolstoel is zaterdagmiddag bij Waddinxveen op de A12 over de kop geslagen. De bus kwam uiteindelijk op zijn dak tot stilstand. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft degene in de rolstoel uit de bus gehaald. Dit was tevens ook de bestuurder van de bus.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Nadat de bus was geborgen moest de vangrail nog worden gerepareerd en het wegdek gereinigd. De snelweg is drie uur lang dicht geweest.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder met rolstoelbus slaat over de kop A12 Waddinxveen
Schrijver:

 

 

Waddinxveen – Een bestelbus met daarin iemand in een rolstoel is zaterdagmiddag bij Waddinxveen op de A12 over de kop geslagen. De bus kwam uiteindelijk op zijn dak tot stilstand. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft degene in de rolstoel uit de bus gehaald. Dit was tevens ook de bestuurder van de bus.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Nadat de bus was geborgen moest de vangrail nog worden gerepareerd en het wegdek gereinigd. De snelweg is drie uur lang dicht geweest.

Foto’s : Remco Gerritsen

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!