Enorme dode meerval gevonden in water Oude Maas Zwijndrecht

maandag 24 juli 2017 14:05

Zwijndrecht – De gemeente heeft vanmorgen in Zwijndrecht een grote meerval uit het water gehaald. De vis van bijna twee meter was al dood bij het aantreffen ervan. Meervallen worden steeds vaker in de diepe rivieren aangetroffen.

De gemeente laat het kadaver ophalen door een speciaal bedrijf. Waar de vis aan is overleden is niet bekend. De oudste meerval ooit gevonden was 80 jaar.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Enorme dode meerval gevonden in water Oude Maas Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – De gemeente heeft vanmorgen in Zwijndrecht een grote meerval uit het water gehaald. De vis van bijna twee meter was al dood bij het aantreffen ervan. Meervallen worden steeds vaker in de diepe rivieren aangetroffen.

De gemeente laat het kadaver ophalen door een speciaal bedrijf. Waar de vis aan is overleden is niet bekend. De oudste meerval ooit gevonden was 80 jaar.

 

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!