Politie onderzoekt mogelijke kinderlokker Dansenbuurt Capelle-Schollevaar

maandag 24 juli 2017 15:23

Capelle aan den IJssel – Verschillende bewoners van de Dansenbuurt in Capelle-Schollevaar hebben een bewonersbrief ontvangen over een mogelijke kinderlokker. Een man zou zich ophouden in de Kelderboxen aan de Vreugdedans en jongstleden op donderdag 6 juli geprobeerd hebben om een 12-jarig meisje naar binnen te lokken. De man zou met zijn geslachtsdeel in het hand naar het meisje hebben geroepen.

Nieuws op Beeld heeft inmiddels aan de politie vragen gesteld om de echtheid van deze brief te onderzoeken. Deze bevestigd dat wat er in de brief staat klopt en dat man in kwestie nog steeds als verdachte wordt beschouwd. Zij roepen dan ook eventuele slachtoffers en getuigen op om zich te melden via 0900-8844 of via misdaad anoniem. In het kader van het onderzoek kon er verder niet op de zaken worden ingegaan.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt mogelijke kinderlokker Dansenbuurt Capelle-Schollevaar
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Verschillende bewoners van de Dansenbuurt in Capelle-Schollevaar hebben een bewonersbrief ontvangen over een mogelijke kinderlokker. Een man zou zich ophouden in de Kelderboxen aan de Vreugdedans en jongstleden op donderdag 6 juli geprobeerd hebben om een 12-jarig meisje naar binnen te lokken. De man zou met zijn geslachtsdeel in het hand naar het meisje hebben geroepen.

Nieuws op Beeld heeft inmiddels aan de politie vragen gesteld om de echtheid van deze brief te onderzoeken. Deze bevestigd dat wat er in de brief staat klopt en dat man in kwestie nog steeds als verdachte wordt beschouwd. Zij roepen dan ook eventuele slachtoffers en getuigen op om zich te melden via 0900-8844 of via misdaad anoniem. In het kader van het onderzoek kon er verder niet op de zaken worden ingegaan.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!