Gewapende mannen overvallen dierenspeciaalzaak Bierens de Haanweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagochtend, om ongeveer 10.30 uur is een dierenwinkel aan de Bierens de Haanweg in Rotterdam overvallen door twee mannen met een vuurwapen.

De twee drongen de winkel binnen waar op dat moment drie personeelsleden aanwezig waren. Zij  eisten geld en bedreigden het personeel met het vuurwapen. De overvallers zijn met een onbekend geldbedrag de winkel uit gevlucht en troffen daar een klant die net de winkel in wilde lopen. Die kreeg ook het vuurwapen op zich gericht en  moest op de grond gaan liggen. Daarna zijn zij op een scooter gevlucht.

- Advertisement -

Agenten stelden een uitgebreid onderzoek in in de omgeving, maar de overvallers werden niet meer aangetroffen. De laatste locatie waar zij door getuigen zijn gezien, was op de Langegeer in Vreewijk. De politie zet het onderzoek voort.

Bron: Politie.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Man neergestoken na verlaten bus aan Slinge in Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 22 april is een man gewond geraakt bij een steekpartij op de Slinge in Rotterdam....

Auto beschoten vanuit andere auto Slinge Rotterdam

Rotterdam - Een auto is zaterdagavond vanuit een andere auto beschoten. Dat gebeurde rond 23.20 uur op de...

Scooterrijder aangehouden na achtervolging Gruttostraat Rotterdam

Rotterdam - De politie wilde vanavond een groepje jongeren op scooters controleren. Toen de motoragent hun een stopteken...