Man in auto overleden door schietpartij Langenhorst Rotterdam

woensdag 26 juli 2017 09:05

Rotterdam – Een 41-jarige Rotterdammer is vannacht omstreeks 00.09 uur zwaargewond aangetroffen in een auto aan de Langenhorst in Rotterdam. Het slachtoffer bleek neergeschoten te zijn en had een schotwond in zijn hoofd. Hij is gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Aldaar overleed hij later aan zijn verwondingen.

Wat er precies is gebeurd wordt onderzocht door de politie. De politie zette de omgeving afgezet en is een groot sporenonderzoek gestart. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht en verzoekt getuigen om zich te melden.

https://www.youtube.com/watch?v=KRN4t0jQsTg

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man in auto overleden door schietpartij Langenhorst Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 41-jarige Rotterdammer is vannacht omstreeks 00.09 uur zwaargewond aangetroffen in een auto aan de Langenhorst in Rotterdam. Het slachtoffer bleek neergeschoten te zijn en had een schotwond in zijn hoofd. Hij is gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Aldaar overleed hij later aan zijn verwondingen.

Wat er precies is gebeurd wordt onderzocht door de politie. De politie zette de omgeving afgezet en is een groot sporenonderzoek gestart. De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht en verzoekt getuigen om zich te melden.

https://www.youtube.com/watch?v=KRN4t0jQsTg

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!