Politie onderzoekt steekincident Crooswijkseweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie stelt een onderzoek in naar een steekincident dat dinsdagavond zou hebben plaatsgevonden op de Crooswijkseweg. Hierbij is een man gewond geraakt.

Het slachtoffer, een 42-jarige Afghaanse man uit Duitsland liep volgens zijn zeggen op de op Crooswijkseweg en kreeg het daar aan de stok met een andere man, ook van Afghaanse afkomst. Volgens het slachtoffer was er niets bijzonders aan de ruzie voorafgegaan en stak de ander hem zonder enige aanleiding in zijn been. Daarna is het slachtoffer naar zijn vriendin aan de Frederikstraat gelopen. Die belde vervolgens na een uur de politie.

- Advertisement -

Agenten stelden een onderzoek in op de Crooswijkseweg en troffen daar enkele bloedsporen aan. Het opsporingsteam zou echter zeer geholpen zijn als er getuigen van het incident zijn, die zich melden bij de politie. Heeft u informatie, neemt u dan contact op met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-700.

Bron: Politie.nl

Gewonde na steekpartij Frederikstraat Rotterdam

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...