Klachten uit buurt leiden tot drugsaanhoudingen Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Buurtklachten en meldingen via Meld Misdaad Anoniem zetten de politie in juni op het spoor van een drugshandelaar. Dinsdag 25 juli leidde dit in Zoetermeer tot de aanhouding van twee verdachten.

- Advertisement -

In juni beklaagden meerdere bewoners uit diverse Zoetermeerse wijken zich bij de politie over de handel in verdovende middelen in hun wijk. Hierop startte de politie een groot onderzoek. Op dinsdag 25 juli had het flexteam voldoende informatie verzameld om tot actie over te kunnen gaan.

Agenten volgden deze dag de vermoedelijke drugshandelaar, een 21-jarige man uit Zoetermeer, toen hij in een auto door Zoetermeer reed. Zo zagen de agenten dat hij diverse malen drugs afleverde. Na de deals hielden agenten de veelal minderjarige afnemers aan voor ondervraging.

De hoofdverdachte werd uiteindelijk samen met de bestuurster van de auto, zijn 18-jarige vriendin, aangehouden voor zijn woning in Zoetermeer.

“Bij de doorzoeking van het huis van de hoofdverdachte vonden we hard- en softdrugs en allerlei materialen die nodig zijn voor de hennephandel”, vertelt een rechercheur die bij het onderzoek betrokken is. “In het kader van het afpakken van drugswinsten is de auto van de verdachten in beslag genomen.”

Ervaart u zelf drugsoverlast? Meld dit dan bij de politie. Liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem.

Bron: Politie.nl

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Poortugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Poortugaal....

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...