Brandweer Mijnsherenlaan toont video uitruk kerkbrand Rotterdam

woensdag 9 augustus 2017 14:20

Rotterdam – De Rotterdamse brandweerkazerne Mijnsherenlaan is sinds kort bezig met het opnemen van korte filmpjes over hun werkzaamheden tijdens de 24 uurs dienst. Zo hebben ze ook een filmpje gemaakt van de Kerkbrand aan de Zaandijkstraat. 

De kerk ging door de enorme brand in vlammen op. Deze brandweerploeg laat zien wat ze doen tijdens de grote brand.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer Mijnsherenlaan toont video uitruk kerkbrand Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De Rotterdamse brandweerkazerne Mijnsherenlaan is sinds kort bezig met het opnemen van korte filmpjes over hun werkzaamheden tijdens de 24 uurs dienst. Zo hebben ze ook een filmpje gemaakt van de Kerkbrand aan de Zaandijkstraat. 

De kerk ging door de enorme brand in vlammen op. Deze brandweerploeg laat zien wat ze doen tijdens de grote brand.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!