Politiehelikopter zoekt boven Schollebos na overval KFC Rhijnspoor Capelle aan den IJssel

donderdag 10 augustus 2017 00:41

Capelle aan den Ijssel – De politiehelikopter heeft rond middernacht de omgeving van het Schollebos uitgekamd na een overval aan het Rhijnspoor werd gemeld. De helikopter heeft vervolgens een geruime tijd boven het gebied gezocht naar eventuele verdachte personen.

Agenten gingen ter plekke naar de restaurant aldaar en toen bleek dat de Kentucky Fried Chicken zaak is overvallen. Een nog onbekend aantal verdachten was er na de overval vandoor gegaan. Het restaurant is inmiddels dicht en de politie doet onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politiehelikopter zoekt boven Schollebos na overval KFC Rhijnspoor Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den Ijssel – De politiehelikopter heeft rond middernacht de omgeving van het Schollebos uitgekamd na een overval aan het Rhijnspoor werd gemeld. De helikopter heeft vervolgens een geruime tijd boven het gebied gezocht naar eventuele verdachte personen.

Agenten gingen ter plekke naar de restaurant aldaar en toen bleek dat de Kentucky Fried Chicken zaak is overvallen. Een nog onbekend aantal verdachten was er na de overval vandoor gegaan. Het restaurant is inmiddels dicht en de politie doet onderzoek.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!