Man flink mishandeld door meerdere mannen tijdens straatroof Akkeroord Rotterdam

zaterdag 12 augustus 2017 10:38

Rotterdam – Een 44-jarige Rotterdammer is zaterdagochtend rond 1.40 uur door drie mannen beroofd en mishandeld op de Akkeroord in Rotterdam. De politie zoekt getuigen.

De man meldde zich op het politiebureau met verwondingen in zijn gezicht. Hij vertelde agenten dat hij vlak voor ‘de Tuinen’, op de Akkeroord was beroofd door drie mannen. De man werd op zijn schouder getikt, waarop hij omkeek. Direct kreeg hij meerdere klappen en trappen op zijn lichaam en gezicht. Zijn rugtas werd van zijn rug af getrokken, waarna de mannen zijn weggerend.

Het slachtoffer omschrijft de mannen als tenger, allen rond de 1.80 m lang, licht getint en tussen de 18 en 23 jaar. De politie zoekt getuigen. Heeft u in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 1.30 uur drie mannen gezien in de omgeving van de Akkeroord, dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of het tipformulier. Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u bellen met 0800-7000 of melden via www.meldmisdaadanoniem.nl.

 

0 reacties

Man flink mishandeld door meerdere mannen tijdens straatroof Akkeroord Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 44-jarige Rotterdammer is zaterdagochtend rond 1.40 uur door drie mannen beroofd en mishandeld op de Akkeroord in Rotterdam. De politie zoekt getuigen.

De man meldde zich op het politiebureau met verwondingen in zijn gezicht. Hij vertelde agenten dat hij vlak voor ‘de Tuinen’, op de Akkeroord was beroofd door drie mannen. De man werd op zijn schouder getikt, waarop hij omkeek. Direct kreeg hij meerdere klappen en trappen op zijn lichaam en gezicht. Zijn rugtas werd van zijn rug af getrokken, waarna de mannen zijn weggerend.

Het slachtoffer omschrijft de mannen als tenger, allen rond de 1.80 m lang, licht getint en tussen de 18 en 23 jaar. De politie zoekt getuigen. Heeft u in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 1.30 uur drie mannen gezien in de omgeving van de Akkeroord, dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of het tipformulier. Als u liever anoniem wilt blijven, kunt u bellen met 0800-7000 of melden via www.meldmisdaadanoniem.nl.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!