Berger H.Roos ontvangt onderscheiding van stichting Incident Management

maandag 14 augustus 2017 12:16

Capelle aan den IJssel – Bergingsbedrijf H. Roos heeft van stichting Incident Management (IM) een onderscheiding ontvangen voor excellente berger. De oorkonde wordt uitgegeven aan bergers die ervoor zorgen dat mensen in nood met hun voertuig snel weer op weg worden geholpen. Op snelwegen zorgen de IM-bergers ervoor dat de weg zo snel mogelijk weer wordt vrijgemaakt.

H. Roos Autoberging zorgt op onder andere de A20 en de omliggende hoofdwegen voor de IM-Meldingen. Met een gemiddelde snelheid van 10 minuten is de berger ter plaatse om fileleed te voorkomen. Zo zorgen zij ervoor dat de opstoppingen op de drukke A20 tot een minimum worden beperkt.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Berger H.Roos ontvangt onderscheiding van stichting Incident Management
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Bergingsbedrijf H. Roos heeft van stichting Incident Management (IM) een onderscheiding ontvangen voor excellente berger. De oorkonde wordt uitgegeven aan bergers die ervoor zorgen dat mensen in nood met hun voertuig snel weer op weg worden geholpen. Op snelwegen zorgen de IM-bergers ervoor dat de weg zo snel mogelijk weer wordt vrijgemaakt.

H. Roos Autoberging zorgt op onder andere de A20 en de omliggende hoofdwegen voor de IM-Meldingen. Met een gemiddelde snelheid van 10 minuten is de berger ter plaatse om fileleed te voorkomen. Zo zorgen zij ervoor dat de opstoppingen op de drukke A20 tot een minimum worden beperkt.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!