woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Berger H.Roos ontvangt onderscheiding van stichting Incident Management

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Bergingsbedrijf H. Roos heeft van stichting Incident Management (IM) een onderscheiding ontvangen voor excellente berger. De oorkonde wordt uitgegeven aan bergers die ervoor zorgen dat mensen in nood met hun voertuig snel weer op weg worden geholpen. Op snelwegen zorgen de IM-bergers ervoor dat de weg zo snel mogelijk weer wordt vrijgemaakt.

H. Roos Autoberging zorgt op onder andere de A20 en de omliggende hoofdwegen voor de IM-Meldingen. Met een gemiddelde snelheid van 10 minuten is de berger ter plaatse om fileleed te voorkomen. Zo zorgen zij ervoor dat de opstoppingen op de drukke A20 tot een minimum worden beperkt.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -