Politie houdt tweede verdachte aan na forse mishandeling Capelle aan den IJssel

maandag 14 augustus 2017 13:23

Capelle aan den IJssel – De politie heeft op 12 augustus een tweede verdachte aangehouden in een onderzoek naar een forse mishandeling. Deze verdachte, een 21 jarige Capellenaar, zou op 6 augustus met vier andere daders twee mannen flink hebben toegetakeld. Diezelfde dag hielden agenten al een 22-jarige man uit Rotterdam aan. De politie zet het onderzoek naar de overige drie verdachten voort en verwacht op korte termijn nieuwe arrestatie(s).

 

 

0 reacties

Politie houdt tweede verdachte aan na forse mishandeling Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – De politie heeft op 12 augustus een tweede verdachte aangehouden in een onderzoek naar een forse mishandeling. Deze verdachte, een 21 jarige Capellenaar, zou op 6 augustus met vier andere daders twee mannen flink hebben toegetakeld. Diezelfde dag hielden agenten al een 22-jarige man uit Rotterdam aan. De politie zet het onderzoek naar de overige drie verdachten voort en verwacht op korte termijn nieuwe arrestatie(s).

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!