Vrachtwagen met Iraniërs langs de kant gezet A29 Klaaswaal

maandag 14 augustus 2017 10:25

Klaaswaal – De politie heeft zondag op de A29 een vrachtwagen met daarin zes illegalen aan de kant gezet. De politie kreeg een melding van een passerende automobilist die geklop hoorde uit de trailer van de vrachtwagen.

Op de A29 werd de vrachtwagen gespot en aan de kant gezet. Bij het openen van de trailer kwamen er zes Iraniërs naar buiten. Zij leefden volgens de agenten op kaakjes, water en meloen. Ze zijn mogelijk in Frankrijk aan boord gegaan. Twee van hen waren inmiddels onderkoeld geraakt en zijn door ambulancepersoneel nagekeken. Nadat ze wat waren opgewarmd zijn de overgedragen aan de Vreemdelingendienst.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrachtwagen met Iraniërs langs de kant gezet A29 Klaaswaal
Schrijver:

 

 

Klaaswaal – De politie heeft zondag op de A29 een vrachtwagen met daarin zes illegalen aan de kant gezet. De politie kreeg een melding van een passerende automobilist die geklop hoorde uit de trailer van de vrachtwagen.

Op de A29 werd de vrachtwagen gespot en aan de kant gezet. Bij het openen van de trailer kwamen er zes Iraniërs naar buiten. Zij leefden volgens de agenten op kaakjes, water en meloen. Ze zijn mogelijk in Frankrijk aan boord gegaan. Twee van hen waren inmiddels onderkoeld geraakt en zijn door ambulancepersoneel nagekeken. Nadat ze wat waren opgewarmd zijn de overgedragen aan de Vreemdelingendienst.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!