woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Hoogbejaarde dame (93) slachtoffer van straatroof Utenhagestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een hoogbejaarde bewoonster van de Utenhagestraat is maandagmiddag, om ongeveer 17.20 uur aangevallen door een jongeman. Hij probeerde haar ketting te stelen.

 

Het 93-jarige slachtoffer zat op haar rollator bij de voordeur van haar woning in de Utenhagestraat. Uit de richting van de Ebenhaezerstraat kwam een ongeveer 18-jarige, getinte jongen aanlopen die haar een vraag stelde. Op datzelfde moment greep hij naar de gouden ketting van de dame en probeerde die weg te nemen. Dit lukte niet en hij zette het op een lopen naar de Carnisselaan. Daar ging hij rechtsaf in de richting van de Katendrechtse Lagedijk. Hij liet het slachtoffer achter met verwondingen aan arm en knie.

Letsel

De beroving mislukte dus, maar dat is zeker niet aan de dader te danken. Het letsel van de oude dame wel. Daarom zet de politie alles op alles om de dader te vinden. Er worden camerabeelden bekeken en er zijn sporen (oa DNA) veilig gesteld. Ook zijn er getuigen gehoord, maar meer informatie is altijd welkom.

Getuige geweest?

Heeft u informatie over deze laffe straatroof, of bent u getuige geweest? Belt u dan svp met de politie eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000.

Bron : politie.nl

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -