Getuigen gezocht van belaging minderjarig meisje aan de Coolhaven Rotterdam West

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie is op zoek naar een man die een jong meisje belaagde, en naar getuigen van het incident. Woensdagmiddag tussen 12.30 uur en 12.50 uur werd een minderjarig meisje aan de Coolhaven slachtoffer van vermoedelijk – een poging tot een zedenmisdrijf. In een ruimte waar vuilcontainers staan, betastte een man het meisje. Zij verzette zich hevig en schreeuwde om hulp. Daar kwamen andere mensen op af, en de man ging er van door.

Een belangrijke getuige die de politie graag wil spreken is een jongeman die kort voor het incident voor de deur van de containerruimte werd aangesproken door de verdachte. Mogelijk kan hij meer informatie geven die kan leiden tot een snelle aanhouding van de verdachte. Ook andere tips zijn welkom.

- Advertisement -

De verdachte is een negroïde man met een stevig postuur, tussen de 1.70 en 1.85 m lang. Hij droeg een blauwe jas, zwarte broek en witte schoenen en vermoedelijk een shirt met een legerprint.
Na het incident liep hij weg via de Coolhaven, en ter hoogte van het metrostation via de Rochussenstraat in de richting van de Claes de Vrieselaan.

De recherche doet onderzoek. Het meisje is slachtofferhulp aangeboden.

Tips kunt u doorgeven via 0900-8844 of via het tipformulier. Wilt u liever anoniem blijven? Bel M. 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

64 bekeuringen tijdens grootschalige verkeerscontrole Franselaan Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 11 april rond 15.00 uur heeft de politie op de Franselaan in Rotterdam een grootscheepse...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding Galvanistraat Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft zondagmorgen een waarschuwingsschot gelost bij een aanhouding aan de Galvanistraat in Rotterdam. Agenten...

Explosie bij woning Kapelstraat Rotterdam

Rotterdam - Dinsdagavond rond 21.00 uur heeft er bij de deur van een portiekwoning in de Kapelstraat in...

Zeer grote brand op volkstuinenvereniging Vreelust Tjalklaan Rotterdam

Rotterdam - op Volkstuinvereniging Vreelust aan de Tjalklaan in Rotterdam is dinsdagavond een grote brand uitgebroken. Er zouden...