Getuigen gezocht van belaging minderjarig meisje aan de Coolhaven Rotterdam West

donderdag 17 augustus 2017 15:37

Rotterdam – De politie is op zoek naar een man die een jong meisje belaagde, en naar getuigen van het incident. Woensdagmiddag tussen 12.30 uur en 12.50 uur werd een minderjarig meisje aan de Coolhaven slachtoffer van vermoedelijk – een poging tot een zedenmisdrijf. In een ruimte waar vuilcontainers staan, betastte een man het meisje. Zij verzette zich hevig en schreeuwde om hulp. Daar kwamen andere mensen op af, en de man ging er van door.

Een belangrijke getuige die de politie graag wil spreken is een jongeman die kort voor het incident voor de deur van de containerruimte werd aangesproken door de verdachte. Mogelijk kan hij meer informatie geven die kan leiden tot een snelle aanhouding van de verdachte. Ook andere tips zijn welkom.

De verdachte is een negroïde man met een stevig postuur, tussen de 1.70 en 1.85 m lang. Hij droeg een blauwe jas, zwarte broek en witte schoenen en vermoedelijk een shirt met een legerprint.
Na het incident liep hij weg via de Coolhaven, en ter hoogte van het metrostation via de Rochussenstraat in de richting van de Claes de Vrieselaan.

De recherche doet onderzoek. Het meisje is slachtofferhulp aangeboden.

Tips kunt u doorgeven via 0900-8844 of via het tipformulier. Wilt u liever anoniem blijven? Bel M. 0800-7000.

 

0 reacties

Getuigen gezocht van belaging minderjarig meisje aan de Coolhaven Rotterdam West
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is op zoek naar een man die een jong meisje belaagde, en naar getuigen van het incident. Woensdagmiddag tussen 12.30 uur en 12.50 uur werd een minderjarig meisje aan de Coolhaven slachtoffer van vermoedelijk – een poging tot een zedenmisdrijf. In een ruimte waar vuilcontainers staan, betastte een man het meisje. Zij verzette zich hevig en schreeuwde om hulp. Daar kwamen andere mensen op af, en de man ging er van door.

Een belangrijke getuige die de politie graag wil spreken is een jongeman die kort voor het incident voor de deur van de containerruimte werd aangesproken door de verdachte. Mogelijk kan hij meer informatie geven die kan leiden tot een snelle aanhouding van de verdachte. Ook andere tips zijn welkom.

De verdachte is een negroïde man met een stevig postuur, tussen de 1.70 en 1.85 m lang. Hij droeg een blauwe jas, zwarte broek en witte schoenen en vermoedelijk een shirt met een legerprint.
Na het incident liep hij weg via de Coolhaven, en ter hoogte van het metrostation via de Rochussenstraat in de richting van de Claes de Vrieselaan.

De recherche doet onderzoek. Het meisje is slachtofferhulp aangeboden.

Tips kunt u doorgeven via 0900-8844 of via het tipformulier. Wilt u liever anoniem blijven? Bel M. 0800-7000.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!