Minister Mark Rutte loopt mee met politie Maas en Rotte

zaterdag 19 augustus 2017 18:13

De minister-president Mark Rutte heeft vrijdagavond een dienst meegelopen met de politie van het district Maas en rotte van de eenheid Rotterdam. De minister werd meegenomen in de politiewagen en heeft daarbij ook een bezoek gebracht aan de meldkamer.

De minister liep een dienst mee in inzicht te krijgen in het politiewerk in de grote stad Rotterdam. Nadien sprak hij zijn lovende woorden uit over hoeveel respect heeft voor de agenten van de Nationale Politie. Daarnaast vertelde hij dat ze belangrijk werk doen wat niet altijd zonder risico is.

Foto : RVD

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Minister Mark Rutte loopt mee met politie Maas en Rotte
Schrijver:

 

 

De minister-president Mark Rutte heeft vrijdagavond een dienst meegelopen met de politie van het district Maas en rotte van de eenheid Rotterdam. De minister werd meegenomen in de politiewagen en heeft daarbij ook een bezoek gebracht aan de meldkamer.

De minister liep een dienst mee in inzicht te krijgen in het politiewerk in de grote stad Rotterdam. Nadien sprak hij zijn lovende woorden uit over hoeveel respect heeft voor de agenten van de Nationale Politie. Daarnaast vertelde hij dat ze belangrijk werk doen wat niet altijd zonder risico is.

Foto : RVD

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!