woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Minister Mark Rutte loopt mee met politie Maas en Rotte

- advertentie -

De minister-president Mark Rutte heeft vrijdagavond een dienst meegelopen met de politie van het district Maas en rotte van de eenheid Rotterdam. De minister werd meegenomen in de politiewagen en heeft daarbij ook een bezoek gebracht aan de meldkamer.

De minister liep een dienst mee in inzicht te krijgen in het politiewerk in de grote stad Rotterdam. Nadien sprak hij zijn lovende woorden uit over hoeveel respect heeft voor de agenten van de Nationale Politie. Daarnaast vertelde hij dat ze belangrijk werk doen wat niet altijd zonder risico is.

Foto : RVD

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -