Plezierjacht vast op rotsen Krimpen aan den IJssel

zondag 20 augustus 2017 18:39

Krimpen aan den IJssel – Een plezierjacht is zondagmiddag vast komen te zitten op de splitsing van de IJssel en de Lek. Het jacht voer op de rotsen van een splitsing. Daarna zakte het water waardoor deze niet meer weg kon komen.

De Havendienst, Rijkswaterstaat en de politie zijn ter plaatse en kijken naar een plan van aanpak. De opvarenden raakten niet gewond en zijn veilig van het schip gekomen. Hoe groot de schade is, is nog onbekend.

https://twitter.com/politierdam_o/status/899289157700374528

Foto's : H. Roos Autoberging

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Plezierjacht vast op rotsen Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Een plezierjacht is zondagmiddag vast komen te zitten op de splitsing van de IJssel en de Lek. Het jacht voer op de rotsen van een splitsing. Daarna zakte het water waardoor deze niet meer weg kon komen.

De Havendienst, Rijkswaterstaat en de politie zijn ter plaatse en kijken naar een plan van aanpak. De opvarenden raakten niet gewond en zijn veilig van het schip gekomen. Hoe groot de schade is, is nog onbekend.

https://twitter.com/politierdam_o/status/899289157700374528

Foto's : H. Roos Autoberging

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!