woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Plezierjacht vast op rotsen Krimpen aan den IJssel

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – Een plezierjacht is zondagmiddag vast komen te zitten op de splitsing van de IJssel en de Lek. Het jacht voer op de rotsen van een splitsing. Daarna zakte het water waardoor deze niet meer weg kon komen.

De Havendienst, Rijkswaterstaat en de politie zijn ter plaatse en kijken naar een plan van aanpak. De opvarenden raakten niet gewond en zijn veilig van het schip gekomen. Hoe groot de schade is, is nog onbekend.

https://twitter.com/politierdam_o/status/899289157700374528

Foto's : H. Roos Autoberging

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -