Twee gewonden bij woningbrand Wolwever Spijkenisse

maandag 21 augustus 2017 23:43

Spijkenisse – Maandagavond 21 augustus zijn er twee gewonden gevallen tijdens een woningbrand aan de Wolwever te Spijkenisse.

Om 22:37 uur is de brandweer van Spijkenisse opgeroepen voor een woningbrand op eerder genoemd adres. Bij de woningbrand was één bewoner blijkbaar zo in paniek dat hij van 1 hoog naar beneden is gesprongen. De andere bewoner is met een hoogwerker uit huis gehaald. Hoe groot de schade van de brand is is niet bekend. De beiden gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Bij deze melding is tevens het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

 

0 reacties

Twee gewonden bij woningbrand Wolwever Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Maandagavond 21 augustus zijn er twee gewonden gevallen tijdens een woningbrand aan de Wolwever te Spijkenisse.

Om 22:37 uur is de brandweer van Spijkenisse opgeroepen voor een woningbrand op eerder genoemd adres. Bij de woningbrand was één bewoner blijkbaar zo in paniek dat hij van 1 hoog naar beneden is gesprongen. De andere bewoner is met een hoogwerker uit huis gehaald. Hoe groot de schade van de brand is is niet bekend. De beiden gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Bij deze melding is tevens het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!