woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Twee gewonden bij woningbrand Wolwever Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – Maandagavond 21 augustus zijn er twee gewonden gevallen tijdens een woningbrand aan de Wolwever te Spijkenisse.

Om 22:37 uur is de brandweer van Spijkenisse opgeroepen voor een woningbrand op eerder genoemd adres. Bij de woningbrand was één bewoner blijkbaar zo in paniek dat hij van 1 hoog naar beneden is gesprongen. De andere bewoner is met een hoogwerker uit huis gehaald. Hoe groot de schade van de brand is is niet bekend. De beiden gewonden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Bij deze melding is tevens het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse gekomen om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -