woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Maastorenflat ontruimd door brand Schiedamsedijk Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – In de Maastorenflat aan de Schiedamsedijk heeft woensdagmorgen een kleine brand gewoed in een woning op de vijfde verdieping. Omstreeks 05.00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor de brand. Bewoners hadden inmiddels door het ontruimingsalarm de woontoren verlaten.

De brandweer was snel ter plaatse en had de brand omstreeks 07.00 uur onder controle. Na een controle op koolmonoxide mochten de bewoners omstreeks 09.00 uur weer terug naar hun huizen. De schade is groot omdat de rook in het hele gebouw heeft gehangen. Wat er precies in de brand heeft gestaan is onbekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -