Maastorenflat ontruimd door brand Schiedamsedijk Rotterdam

woensdag 23 augustus 2017 11:39

ROTTERDAM – In de Maastorenflat aan de Schiedamsedijk heeft woensdagmorgen een kleine brand gewoed in een woning op de vijfde verdieping. Omstreeks 05.00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor de brand. Bewoners hadden inmiddels door het ontruimingsalarm de woontoren verlaten.

De brandweer was snel ter plaatse en had de brand omstreeks 07.00 uur onder controle. Na een controle op koolmonoxide mochten de bewoners omstreeks 09.00 uur weer terug naar hun huizen. De schade is groot omdat de rook in het hele gebouw heeft gehangen. Wat er precies in de brand heeft gestaan is onbekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Maastorenflat ontruimd door brand Schiedamsedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – In de Maastorenflat aan de Schiedamsedijk heeft woensdagmorgen een kleine brand gewoed in een woning op de vijfde verdieping. Omstreeks 05.00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor de brand. Bewoners hadden inmiddels door het ontruimingsalarm de woontoren verlaten.

De brandweer was snel ter plaatse en had de brand omstreeks 07.00 uur onder controle. Na een controle op koolmonoxide mochten de bewoners omstreeks 09.00 uur weer terug naar hun huizen. De schade is groot omdat de rook in het hele gebouw heeft gehangen. Wat er precies in de brand heeft gestaan is onbekend.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!