Meisje (8) ernstig gewond na aanval van pitbull Bospolderplein Rotterdam

donderdag 24 augustus 2017 12:09

ROTTERDAM – Een meisje van (8) is woensdagavond ernstig gewond geraakt na een aanval van een pitbull. De pitbull viel het meisje door nog onbekende reden aan en greep haar bij haar bovenarm. Buurtbewoners hebben met stenen op het hoofd van de hond moeten slaan tot deze bewusteloos was. De arm van het meisje lag inmiddels helemaal open.

Een Mobiel Medisch Team was opgeroepen om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Het meisje is daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig de verwonding aan haar arm is, is nog onbekend. Buurtbewoners hebben vaker geklaagd over de hond. Het zou gaan om een gevechtshond, de hond was al een keer in beslag genomen maar daarna weer teruggegeven. De politie was niet bereikbaar voor commentaar, aldus RTV Rijnmond.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje (8) ernstig gewond na aanval van pitbull Bospolderplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Een meisje van (8) is woensdagavond ernstig gewond geraakt na een aanval van een pitbull. De pitbull viel het meisje door nog onbekende reden aan en greep haar bij haar bovenarm. Buurtbewoners hebben met stenen op het hoofd van de hond moeten slaan tot deze bewusteloos was. De arm van het meisje lag inmiddels helemaal open.

Een Mobiel Medisch Team was opgeroepen om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Het meisje is daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig de verwonding aan haar arm is, is nog onbekend. Buurtbewoners hebben vaker geklaagd over de hond. Het zou gaan om een gevechtshond, de hond was al een keer in beslag genomen maar daarna weer teruggegeven. De politie was niet bereikbaar voor commentaar, aldus RTV Rijnmond.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!