woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Meisje (8) ernstig gewond na aanval van pitbull Bospolderplein Rotterdam

- advertentie -

ROTTERDAM – Een meisje van (8) is woensdagavond ernstig gewond geraakt na een aanval van een pitbull. De pitbull viel het meisje door nog onbekende reden aan en greep haar bij haar bovenarm. Buurtbewoners hebben met stenen op het hoofd van de hond moeten slaan tot deze bewusteloos was. De arm van het meisje lag inmiddels helemaal open.

Een Mobiel Medisch Team was opgeroepen om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Het meisje is daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig de verwonding aan haar arm is, is nog onbekend. Buurtbewoners hebben vaker geklaagd over de hond. Het zou gaan om een gevechtshond, de hond was al een keer in beslag genomen maar daarna weer teruggegeven. De politie was niet bereikbaar voor commentaar, aldus RTV Rijnmond.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -