woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

EOD ontmanteld vuurwerkbom J.J.A. Goeveneurstraat Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – Donderdagavond 24 augustus is er een vuurwerkbom aangetroffen op de J.J.A. Goeveneurstraat in Dordrecht waarvoor de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD) ter plaatse is gekomen.

Afgelopen avond had de plaatselijke jeugd een petfles gevuld met een vermoedelijk brandbare stof en daar aan zwaar vuurwerk vastgebonden. Na dat het vuurwerk aangestoken was kwam er geen ontbranding en dus geen mogelijke harde knal. Hierop is er door iemand de politie gebeld welke ter plaatse is gekomen. Na onderzoek van de politie is het Team Explosieve Verkenning (TEV) van de politie opgeroepen welke heeft besloten om de EODD ter plaatse te laten komen om het geheel te laten ontmantelen.

Voor dat de EODD ter plaatse was is ook de brandweer en ambulancedienst met een officier geneeskunde ter plaatse gekomen. Dit is een standaard procedure als de EODD aan het werk gaat bij dit soort zaken. De EOD heeft de vuurwerkbom ontmanteld en zal de stoffen vernietigen. De politie doet verder onderzoek.

Foto’s : Nieuws op Beeld

[asmedia_gmaps lat=’51.801959′ lng=’4.662779900000032′ zoom=’12’ height=’300px’ width=’100%’]

20170825010830.jpg

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -