woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Gewapende overvaller Eurohotel laat kleding achter Baan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is op zoek naar een man die vrijdagavond met een mes een hotel aan de Baan in Rotterdam heeft overvallen. De man heeft een onbekend geldbedrag meegenomen. Niemand raakte gewond.

Rond half zes kwam de man het hotel binnen, bedreigde een medewerkster met een mes, en eiste geld.
Doordat de medewerkster op de alarmknop drukte, was de politie snel aanwezig. De overvaller was intussen echter gevlucht richting Vasteland. Rond de ingang van het hotel doet de politie sporenonderzoek.

Getuigenoproep
De overvaller heeft kleding achtergelaten, die meegenomen is voor onderzoek. De man was vrij lang, en droeg een legergroene trui. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844, of anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -