Mannen mishandeld in woning Hamakerstraat Rotterdam

zaterdag 26 augustus 2017 12:58

Rotterdam – De politie in Rotterdam komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van een geweldsincident dat zich op 26 augustus in een woning aan de Rotterdamse Hamakerstraat afspeelde.

De politie werd rond 11.20 uur gealarmeerd, nadat twee mannen op de Hamakerstraat om hulp riepen. In een woning in de straat waren ze kort daarvoor mishandeld door waarschijnlijk drie andere mannen. Of er sprake is van een woningoverval, ruzie of andere onenigheid, is nog niet duidelijk. Wel staat vast dat een van de twee mannen zodanig werd toegetakeld dat hij naar het ziekenhuis moest voor behandeling. Het andere slachtoffer raakte ook gewond, maar was er minder ernstig aan toe.

Was u getuige? Bel de politie!
De politie zoekt uit wat er gebeurd is en kan daarbij de hulp van getuigen goed gebruiken. Wie voor, tijdens of na 11.20 uur op de Hamakerstraat iets is opgevallen of bijvoorbeeld de mannen heeft zien wegrennen, wordt gevraagd met de politie te bellen op 0900-8844. Anoniem belt u naar 0800-7000.

 

0 reacties

Mannen mishandeld in woning Hamakerstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie in Rotterdam komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van een geweldsincident dat zich op 26 augustus in een woning aan de Rotterdamse Hamakerstraat afspeelde.

De politie werd rond 11.20 uur gealarmeerd, nadat twee mannen op de Hamakerstraat om hulp riepen. In een woning in de straat waren ze kort daarvoor mishandeld door waarschijnlijk drie andere mannen. Of er sprake is van een woningoverval, ruzie of andere onenigheid, is nog niet duidelijk. Wel staat vast dat een van de twee mannen zodanig werd toegetakeld dat hij naar het ziekenhuis moest voor behandeling. Het andere slachtoffer raakte ook gewond, maar was er minder ernstig aan toe.

Was u getuige? Bel de politie!
De politie zoekt uit wat er gebeurd is en kan daarbij de hulp van getuigen goed gebruiken. Wie voor, tijdens of na 11.20 uur op de Hamakerstraat iets is opgevallen of bijvoorbeeld de mannen heeft zien wegrennen, wordt gevraagd met de politie te bellen op 0900-8844. Anoniem belt u naar 0800-7000.

 

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Terreinwagen belandt in sloot Oude Leedeweg Pijnacker

Pijnacker - Zaterdagavond 8 augustus rond 19.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. Een Chervolet terreinwagen is van de weg geraakt en in de naastgelegen sloot terechtgekomen. Twee personen zijn bij het ongeval gewond geraakt en...

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Grote brand Domino’s Pizza Het Rond Houten

Houten - Zaterdagmiddag 8 augustus rond 14.25 uur was een enorme brand ontstaan bij Domino's Pizza bij het winkelcentrum aan de Het Rond in Houten. De brandweer heeft opgeschaald naar Grip 1, waarna vele wagens konden worden ingezet. De vlammen sloegen uit het pand...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!