zaterdag, januari 16, 2021

17-jarige overvaller krijgt pak slaag van medewerkster patisserie Rijswijkseweg Den Haag

Den Haag – Een 17-jarige Hagenaar probeerde dinsdag 29 augustus om 11:15 uur een winkel aan de Rijswijkseweg te overvallen. De verdachte bedreigde een winkelmedewerkster met een steekwapen en dwong haar om geld af te geven. Hij ging er uiteindelijk zonder buit vandoor, maar besloot zich enkele uren later te melden. De politie onderzoekt de zaak.

Het slachtoffer belde na de overval zelf de politie. Aan agenten vertelde zij dat de overvaller op de vlucht sloeg toen zij hem een paar klappen gaf. Daarna rende de verdachte de winkel uit, in onbekende richting. Politieagenten zochten, samen met de politiehelikopter, in de omgeving naar de overvaller. Ook plaatste Burgernet een gerichte getuigenoproep. Uiteindelijk herkenden agenten de overvaller op de camerabeelden uit de winkel en startten hierop een gerichte zoektocht. Hierop koos de verdachte ervoor om zich te melden aan het politiebureau. De winkelmedewerkster deed aangifte van de poging overval. De jongen zit nog vast.

De politie is voor het onderzoek toch nog op zoek naar getuigen. De verdachte is een licht getinte 17-jarige jongen. Hij droeg een donker jack, met een trui met donkergroene capuchon, een zwarte joggingsbroek en sportschoenen. Iets gezien? Bel met de districtsrecherche Den Haag-Zuid via 0900-8844. Liever anoniem, bel M. 0800-7000.

Related Articles

Man (27) aangehouden voor bezit slag- en steekwapens in Krimpen aan de Lek

0
Krimpen aan den IJssel - De politie heeft vrijdagavond een 27-jarige man uit Krimpen aan...

Grote cocaïnevangst in haven Rotterdam, 1069 kilo verstopt tussen oldtimers en bier

0
De Douane heeft afgelopen vrijdag twee partijen cocaïne onderschept in de Rotterdamse haven. In totaal...

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,198FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg