woensdag, december 8, 2021
4.4 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Grootschalig onderzoek na dodelijk schietincident Prins Hendrikkade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De identiteit van de man die in de maandagavond 28 augustus bij een schietincident op de Prins Hendrikkade in Rotterdam om het leven kwam, is bekend. Het gaat om een 41-jarige man uit Hellevoetsluis. De politie start een Team Grootschalige Opsporing (TGO).

Het slachtoffer zat op een terras van een café toen er rond 22.20 uur een auto stopte met meerdere personen. Tenminste één man stapte uit en die schoot het slachtoffer neer. Het slachtoffer is nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten.

De schutter vluchtte met de auto waarmee hij was gekomen. Niet veel later werd op de Nassauhaven de auto teruggevonden. Deze was in brand gestoken. Het vermoeden bestaat dat de mannen er daarna vandoor zijn gegaan in een andere auto in nog onbekende richting. Een uitgebreide zoekactie heeft nog niet geleid tot aanhoudingen.

Het onderzoek naar de gebeurtenissen is nog in volle gang. Op de Prins Hendrikkade en op de Nassauhaven zijn camerabeelden veilig gesteld. Er is een sporenonderzoek verricht en ook een buurtonderzoek. Met alle bevindingen gaat het Team Grootschalig Onderzoek verder.

Getuigen
Rechercheurs spraken al met een aantal getuigen maar komen graag in contact met meer getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord op de Prins Hendrikkade of op de Nassauhaven, heeft u andere informatie die het team verder kan helpen in het onderzoek of heeft u camerabeelden? Dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844,  tgo.rotterdam.team2@politie.nl of via het tipformulier. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Wilt u een vertrouwelijk gesprek dan kan dit via het Team Criminele Inlichtingen te bereiken op 06-26932979.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -