woensdag, december 8, 2021
6.2 C
Rotterdam
woensdag 8 december 2021

Mensen gered bij woningbrand Rösener Manzstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een brand in een woning aan de Rösener Manzstraat in Delfshaven zijn vanmorgen drie mensen door de brandweer met een hoogwerker in veiligheid gebracht.  De bewoners van de hogergelegen woning konden niet weg omdat hun vluchtweg was geblokkeerd door de rook. In de woning was brand ontstaan door een hennepkwekerij.

De brandweer had omstreeks 07.15 uur geblust. De brandweer heeft de woningen geventileerd waardoor de bewoners die waren ontruimd weer terug konden keren. De politie doet onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij en zal deze laten ontmantelen. Volgens RTV Rijnmond zouden bewoners al eerdere bij de politie hebben aangegeven dat er mogelijk een wietkwekerij zat, er is daar toen niets aan gedaan.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -