vrijdag, januari 22, 2021

Mensen gered bij woningbrand Rösener Manzstraat Rotterdam

Rotterdam – Bij een brand in een woning aan de Rösener Manzstraat in Delfshaven zijn vanmorgen drie mensen door de brandweer met een hoogwerker in veiligheid gebracht.  De bewoners van de hogergelegen woning konden niet weg omdat hun vluchtweg was geblokkeerd door de rook. In de woning was brand ontstaan door een hennepkwekerij.

De brandweer had omstreeks 07.15 uur geblust. De brandweer heeft de woningen geventileerd waardoor de bewoners die waren ontruimd weer terug konden keren. De politie doet onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij en zal deze laten ontmantelen. Volgens RTV Rijnmond zouden bewoners al eerdere bij de politie hebben aangegeven dat er mogelijk een wietkwekerij zat, er is daar toen niets aan gedaan.

Related Articles

Forse schade na aanrijding op Weena in Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Twee gewonden bij ongeval op A20 bij Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdag 21 januari zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de...

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg