Mensen gered bij woningbrand Rösener Manzstraat Rotterdam

dinsdag 29 augustus 2017 08:38

Rotterdam – Bij een brand in een woning aan de Rösener Manzstraat in Delfshaven zijn vanmorgen drie mensen door de brandweer met een hoogwerker in veiligheid gebracht.  De bewoners van de hogergelegen woning konden niet weg omdat hun vluchtweg was geblokkeerd door de rook. In de woning was brand ontstaan door een hennepkwekerij.

De brandweer had omstreeks 07.15 uur geblust. De brandweer heeft de woningen geventileerd waardoor de bewoners die waren ontruimd weer terug konden keren. De politie doet onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij en zal deze laten ontmantelen. Volgens RTV Rijnmond zouden bewoners al eerdere bij de politie hebben aangegeven dat er mogelijk een wietkwekerij zat, er is daar toen niets aan gedaan.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Mensen gered bij woningbrand Rösener Manzstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een brand in een woning aan de Rösener Manzstraat in Delfshaven zijn vanmorgen drie mensen door de brandweer met een hoogwerker in veiligheid gebracht.  De bewoners van de hogergelegen woning konden niet weg omdat hun vluchtweg was geblokkeerd door de rook. In de woning was brand ontstaan door een hennepkwekerij.

De brandweer had omstreeks 07.15 uur geblust. De brandweer heeft de woningen geventileerd waardoor de bewoners die waren ontruimd weer terug konden keren. De politie doet onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij en zal deze laten ontmantelen. Volgens RTV Rijnmond zouden bewoners al eerdere bij de politie hebben aangegeven dat er mogelijk een wietkwekerij zat, er is daar toen niets aan gedaan.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!