Overleden man in woning na melding vechtpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

dinsdag 29 augustus 2017 08:29

Rotterdam – De politie heeft dinsdagmorgen in een woning aan de Wolphaertsbocht een overleden man aangetroffen. Agenten kregen een melding van een vechtpartij en spoedden zich naar het adres. Aldaar bleek er een man ernstig gewond te zijn geraakt. Direct werd de reanimatie van het slachtoffer gestart.

In de woning waren inmiddels twee mannen aangehouden. Hulp aan het slachtoffer mocht helaas niet meer baten, deze overleed vrijwel direct aan zijn verwondingen. De politie gaat voorlopig uit van een misdrijf en is inmiddels een Forensisch Onderzoek gestart.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Overleden man in woning na melding vechtpartij Wolphaertsbocht Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft dinsdagmorgen in een woning aan de Wolphaertsbocht een overleden man aangetroffen. Agenten kregen een melding van een vechtpartij en spoedden zich naar het adres. Aldaar bleek er een man ernstig gewond te zijn geraakt. Direct werd de reanimatie van het slachtoffer gestart.

In de woning waren inmiddels twee mannen aangehouden. Hulp aan het slachtoffer mocht helaas niet meer baten, deze overleed vrijwel direct aan zijn verwondingen. De politie gaat voorlopig uit van een misdrijf en is inmiddels een Forensisch Onderzoek gestart.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!