Bestuurder met heroine en grote som geld aangehouden Maasboulevard Rotterdam

donderdag 31 augustus 2017 10:58

Rotterdam – De politie van Rijnmond-Oost heeft vannacht een goede vangst gedaan tijdens het controleren van een automobilist. De politie kreeg de afgelopen tijd meerdere meldingen over mogelijke drugsrunners, zodoende werd het toezicht hierop verscherpt. Op de Maasboulevard werd bij het tankstation een auto langs de kant gezet.

De bestuurder werd gefouilleerd en ook de auto werd doorzocht, daarbij troffen de agenten een groot geldbedrag en 30 gram heroine aan. De bestuurder werd direct aangehouden.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder met heroine en grote som geld aangehouden Maasboulevard Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie van Rijnmond-Oost heeft vannacht een goede vangst gedaan tijdens het controleren van een automobilist. De politie kreeg de afgelopen tijd meerdere meldingen over mogelijke drugsrunners, zodoende werd het toezicht hierop verscherpt. Op de Maasboulevard werd bij het tankstation een auto langs de kant gezet.

De bestuurder werd gefouilleerd en ook de auto werd doorzocht, daarbij troffen de agenten een groot geldbedrag en 30 gram heroine aan. De bestuurder werd direct aangehouden.

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!