woensdag, april 14, 2021
3.4 C
Rotterdam
woensdag 14 april 2021

Politie grijpt snel in bij overlast strand Rotterdam-Nesselande

Rotterdam Nesselande – De politie heeft dinsdagavond 29 augustus resoluut ingegrepen bij overlast op het strand van Nesselande. Beveiligers die aanwezig waren vanwege de strandregeling kregen het aan de stok met een overlastgevende groep. Ze werden verzocht het te strandgebied te verlaten. Hier gaven ze echter geen gehoor aan.

Agenten die ook op het strand aanwezig waren hebben de beveiligers vervolgens ondersteuning geboden. Een aantal personen werden van het strand en in de nabije omgeving verwijderd. Één van hen weigerde echter mee te werken en werd wederom verwijderd toen hij terug kwam om onrust te veroorzaken. Agenten brachten hem naar het metrostation om te vertrekken maar ook daar luisterde de man wederom niet. De 31-jarige Hoogvlieter werd vervolgens aangehouden. Hij zat donderdagmorgen nog steeds vast.

Bij een controle van zijn spullen werd er gestolen waar aangetroffen. De man bleek kort daarvoor bij een supermarkt de flessen drank gestolen te hebben. Naast de aanhouding van deze man werd eerder op de dag een dronken bewoner uit gebied verwijderd, deze verstoorde de openbare orde.

Toezicht en Veiligheid heeft bij de Eenheid Rijnmond-Oost hoge prioriteit. In samenwerking met beveiligers word de rust op het strand en de boulevard bewaard. Zo word de overlast voor omwonenden en strandbezoekers tot een minimum beperkt. Daarbij wordt ook de overlast van brommers en motorrijders aangepakt. Daarnaast worden er ook regelmatig alcoholcontroles gehouden om alcohol in het verkeer tegen te gaan. Het strandseizoen duurt nog tot 1 oktober.

 

Politie grijpt resoluut in op het NessestrandCollega's hebben dinsdagavond 29 augustus resoluut ingegrepen nadat een…

Gepostet von Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. am Mittwoch, 30. August 2017

Related Articles

Samenvatting persconferentie corona 13 april 2021 : “Geen versoepelingen, wel buitenschoolse opvang weer open”

0
Op dinsdagavond 13 april 2021 hebben demissionair-minister Hugo de Jonge en premier Mark Rutte een...

Man die vrouw probeerde om te brengen in ziekenhuis Gouda veroordeeld tot celstraf en TBS

0
Gouda - De rechtbank in Den Haag heeft acht jaar celstraf en TBS met dwangverpleging...

Twee gewonden bij ongeval Langenhorst Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Langenhorst in Rotterdam zijn dinsdagmorgen twee personen gewond geraakt bij een...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

Stakingsdreiging Rotterdamse haven afgewend

Stakingsdreiging Rotterdamse haven afgewend [...]

Poster boze sheriff op winkelruiten in Hoek van Holland

Poster boze sheriff op winkelruiten in Hoek van Holland [...]

OurDomain bereikt hoogste punt

OurDomain bereikt hoogste punt [...]

1800 nieuwe fietsparkeerplaatsen in Rotterdam

1800 nieuwe fietsparkeerplaatsen in Rotterdam [...]

8 miljoen voor kankeronderzoek in Erasmus MC

8 miljoen voor kankeronderzoek in Erasmus MC [...]

Stay Connected

9,380FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg