Politie vindt 750gr MDA/MDEA/MDMA en 25 kilo grondstoffen voor XTC in Rotterdamse woning

donderdag 31 augustus 2017 11:03

Rotterdam – De politie van het district Rijnmond Oost Maas en Rotte heeft 24 augustus bij een inval in een woning een goed vangst gedaan. Agenten doorzochten de woning vanwege een lopend onderzoek. Bij de instap werd één persoon aangehouden na de vondst van grote hoeveelheden drugs.

In de woning werd bijna 750 gram MDA/MDEA/MDMA en bijna 25 kilo grondstoffen voor het maken van XTC aangetroffen. De verdachte zit in bewaring en de zaak zal verder worden onderzocht.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie vindt 750gr MDA/MDEA/MDMA en 25 kilo grondstoffen voor XTC in Rotterdamse woning
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie van het district Rijnmond Oost Maas en Rotte heeft 24 augustus bij een inval in een woning een goed vangst gedaan. Agenten doorzochten de woning vanwege een lopend onderzoek. Bij de instap werd één persoon aangehouden na de vondst van grote hoeveelheden drugs.

In de woning werd bijna 750 gram MDA/MDEA/MDMA en bijna 25 kilo grondstoffen voor het maken van XTC aangetroffen. De verdachte zit in bewaring en de zaak zal verder worden onderzocht.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!